Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë Yuri Kim ka reaguar pas deklaratave në media se deputeti demokrat Oerd Bylykbashi ka ndërmjetësuar për shpëtimin e Sali Berishës nga shpallja “non grata” që...
Read moreSali Berisha thotë se ka lindur më 15 tetor dhe pret sot urime. Realisht ai ka lindur më 1 korrik 1944 dhe më pas ai e ka ndryshuar datëlindjen në...
Read moreIsh-deputeti i Partisë Demokratike Mark Marku thotë se lëvizja e Sali Berishës brenda PD-së nisi pasi iu prekën interesat personale. Marku u shpreh se nuk po diskutohet për demokraci brenda...
Read moreZëdhënëse e fushatës së Partisë Demokratike, Floriana Garo tha në emisionin “Opinion” se nga përvoja e saj ka parë një mbyllje të Partisë Demokratike, ku gjithçka zhvillohej mes kryetarit dhe...
Read moreGjatë seancës së sotme plenare, kryeministri Edi Rama, deklaroi se qeveria ka në plan të dërgojë në hapësirë dy satelitë deri vitin e ardhshëm. Këto deklarata janë komentuar me ironi...
Read moreIsh deputeti Myslim Murrizi në lidhje me gjendjen e biznesit në vendin tonë ka deklaruar se është për të ardhur keq që biznesi dhe pas 7 palë qeverish të ndryshuar...
Read moreKryeministri Rama deklaroi gjatë seancës së sotme plenare se qeveria ka plan që të dërgojë dy satelitë në hapësirë deri në vitin e ardhshëm. Sipas kryeminsitrit, do të jenë dy...
Read moreNë emisionin “Open” të Eni Vasilit, tema e diskutimit, ishte arrestimi i ish-drejtorit të RTSH-së, Thoma Gëllçi nga SPAK. Moderatorja Eni Vasili gjatë komenteve të saj ndër të tjera tha...
Read moreKryeministri Edi Rama iu përgjigj demokratëve pse maxhoranca është kundër nisjes së komisionit hetimor për çështjen “Becchetti”, duke theksuar se kjo cenon interesat e Shqipërisë. Rama u shpreh se Prokuroria...
Read moreGjykata Kushtetuese shqiptare nuk ka kompetencë për të shqyrtuar vlefshmërinë e zgjedhjeve vendore: në këtë për-fundim kanë arritur ekspertët e Komisionit të Venecias në projekt opinionin e përgatitur në përgjigje...
Read more