Gjyqtarët dhe prokurorët e ngelur në veting rrezikojnë të shkojnë për ndjekje penale. Vitin që lamë pas u vendos si kusht hetimi i tyre, por deri më tani SPAK dhe...
Read moreIsh-deputeti demokrat, aktualisht anëtar i Kryesisë së PD-së, Endri Hasa u kërkon demokratëve që të ndahen nga Sali Berisha duke e cilësuar të shkuarën dhe të vijojnë rrugën me Lulzim...
Read moreë prej nisjes së lëvizjes së Sali Berishës, Partia Demokratike është në një luftë të egër mes vetes, e cila tashmë ka zbritur edhe në bazë. Deputeti Luan Baçi është...
Read moreNga Ylli Pata Lulzim Basha shpalli sot, kur elaboroi në vija të trasha 3 amendamentet për të “arnuar” Kushtetutën, se këto ndryshime kushtetuese që ka propozuar nuk janë të vetmet....
Read moreNjë poezi e shkruar nga një nga mësueset me mendimet e shokëve dhe shoqeve të klasës dhe shumë tullumbace të bardhë e të verdhë që shkonin drejt qiellit. Të gjithë...
Read moreLuan Baçi ka reaguar pas daljes së lajmit se është shkarkuar si kryetar i Degës së Fierit dhe në vend të tij është emëruar Agron Kapllanaj. Baçi thotë se nuk...
Read moreNga Mitro Çela E pyeta Filipin: -Kaloi një javë pa Koçon. Të mungon? -Ndjehem si peshku pa ujë! -ma ktheu ai. -Ishte njeriu im më i afërt. 42 vjet bashkë....
Read moreGazetari Arion Sulo ka komentuar situatën politike në vend duke thënë se patronazhistët, të cilët ishin suksesi i Edi Ramës në zgjedhjet e fundit mund të shndërrohet në bumerang. Sipas...
Read moreKryetari i Komisionit Hetimor të zgjidhjeve të 25 prillit, Enkelejd Alibeaj ka reaguar në lidhje me mosmbajtjen e mbledhjes së këtij komisioni, ndërsa ka konfirmuar se bëhet fjalë për një...
Read moreKryeministri Edi Rama u shpreh sot në konferencën që mbajti në Kryeministri sëbashku me ambasadorin Soreca, se do të shkrijë “Agjencinë për media dhe informim” nëse pas një konsultimi me...
Read more