E ftuar në Debat me Alba Alishanin, Mimoza Hajdarmataj, anëtare e Këshillit Kombëtar të PD, komentoi zhvillimet më të fundit në partinë më të madhe opozitare në vend. Teksa përmendi...
Read moreKryeministri Edi Rama në një editorial për Politico.eu është shprehet se Shqipëria po bëhet gati për rrugën drejt BE-së, ndërsa kujton se në samitin e mbajtur në 2003, u tha...
Read moreDeputeti i opozitës dhe kreu i LZHK, Dashamir Shehi ka folur për situatën e brendshme aktuale në PD dhe “luftën” që ka nisur mes Bashës dhe Berishës. Shehi bën deklaratën...
Read moreGjatë fjalës së tij në Kuvend, kryetari i PD, Lulzim Basha i është rikthyer vettingut në politikë. Sipas tij, vettingu i politikanëve është edhe receta më e mirë kundër korrupsionit....
Read moreGazetari Frrok Çupi e cilëson nismën e PD-së për vetting në politikë si një nismë që synon krijimin e një shteti informal. Sipas Çupit, kjo nismë synon të krijojë 3...
Read moreShqipëria ka nisur punën për të pritur sërish një nga stërvitjet më të mëdha “Defender 2023”. Në konferencën në fjalë morën pjesë Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Shefi i Shtabit...
Read moreMinistrja Spiropali i është përgjigjut kreut të PD-së, Basha, lidhur me akuzat e tij për korrupsionin e qeverisë dhe propozimin për vettingun në politikë. Ajo tha në Kuvend se kryedemokrati...
Read moreMbledhja e Komisionit të Ekonomisë, ku u diskutua nisma e qeverisë për marrjen e Eurobondit, u mbyll me debate të ashpra mes kryetarit të Komisionit, Eduart Shalsi dhe deputetit të...
Read morePavarësisht entuziazmit se ka arritur firmat e nevojshme të delegatëve për të thirrur Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike, ish-kryeministri Sali Berisha duket se do ta ketë të vështirë mbledhjen e...
Read moreKryedemokrati Lulzim Basha ka zbuluar emrat e atyre që po mbështesin Berishën për t’i marrë frenat e partisë. Ditën e shtunë kreu i PD Basha doli në një konferencë për...
Read more