Edhe pse pas paralajmërimit për dorëheqje të Zoran Zev, ‘Open Ballkan’ në Beograd u vu në pikëpytje, sot takimi do të mbahet dhe nga Maqedonia e Veriut do të marrë...
Read moreNga takimi me demokratët në Kamzë, ish-kryeministri Sali Berisha akuzoi Edi Ramën se qeverinë e mandatit të tij të tretë e ka mbushur me hajdutë profesionistë. Një demokrate ka marrë...
Read moreE ashtëquajtura “Foltore”, vijon të na prezantojë pas çdo turi me personazhë epikë të cilët marrin mikrofonin për të adresuar mesazhin e tyre. Demokratja që kishte ardhur nga Kanadaja, Ira...
Read morePak ditë më parë kryeministri Edi Rama mblodhi të gjithë kryetarët e bashkive duke u bërë një “dush të ftohtë” për menaxhimin e ujësjellësave, që janë zhytur në borxhe. E...
Read morePërpara demokratëve të Kamzës, Sali Berisha akuzoi Edi Ramën se ka marrë në dorë dhe kontrollon Partinë Demokratike. Berisha tha se do ta çlirojë PD-në dhe do ta bëjë atë...
Read more“Rrënimi i një qendre kulturore” dhe protagonist i këtij skenari “të shëmtuar”, fatkeqësisht qëndron kompozitori Limos Dizdari. 22 vite më parë, ai shpëtoi Pallatin e Kulturës në Ksamil ku nga...
Read moreIsh-kryeministri Sali Berisha duket se do ta ketë shumë të vështirë të shkarkojë kryedemokrati Lulzim Basha nga detyra. Ai ka nisur një tur takimesh në vend dhe ka njoftuar se...
Read moreIsh-kryeministri Sali Berisha ka nisur një luftë të fortë për të mos i dështuar Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike. Pak ditë më parë nga qyteti i Kavajës, ish-kryeministri Berisha zbuloi...
Read moreNuk mund të përparojë një vend që, megjithëse vjen nga diktatura më e egër komuniste në Europën Lindore, ende nuk i ka dënuar kriimet e komunizmit. Rasti më konkret është...
Read moreIsh-futbollisti i Kombëtares shqiptare Rudi Vata, ka treguar marrëdhënien me presidentin Ilir Meta dhe rreth vizites se tij të fundit në Skoci ku shfaqej si një “ultras” i çmendur i...
Read more