Kryetari i PD Lulzim Basha ka dhënë sot të parën intervistë televizive, lidhur me krizën politike në Partinë Demokratike, pas dorëzimit të firmave nga ish-kryeministri Sali Berisha për mbledhjen e...
Read morePortali i familjes Berisha, nëpërmjeti juristit të Kristalit që hiqet si gazetar, por është një idiot ushtarë pa asnjë njohuri në fushën e gazetarisë dhe të kmunikimit Çim Peka, ka...
Read moreLulzim Basha thotë se është i vetmi që e ka mundur Edi Ramën në zgjedhje. Dhe këtë gjë, ai thotë se e bëri duke përjashtuar Sali Berishën nga fushata zgjedhore....
Read moreSekretari i përgjithshëm i PD-së, Gazment Bardhi bëri thirrje edhe njëherë që firmat nëse Berisha i ka t’i dorëzojë në protokollin e selisë blu dhe jo në zyrën e Palokës....
Read moreMëngjesin e sotëm zyrtarja e LSI-së, Elona Guri sulmoi Sekretarin e Përgjithshëm të PD-së, Gazment Bardhin. “Ki kujdes kur flet për gjëra që nuk i di se ty nuk të...
Read moreLufta Berisha-Basha duket se do të degradojë edhe më shumë, me akuza dhe kundërakuza. Pasi Gazment Bardhi akuzoi Keltis Krujën se ka bërë fushatë për djalin e Aqif Rakipit, ku...
Read moreDrejtuesja e fushatës së LSI-së në Durrës, Elona Guri, ka shpërthyer kundër Gazment Bardhit, pasi ky i fundit deklaroi se PD i ofroi 15 vende të sigurta deputetësh LSI-së, por...
Read moreIsh-zyrtarja e LSI Brizida Gjikondi Brizida Gjikondi ka deklaruar se fill pas Kuvendit Kombëtar që pritet të mbahet nga Partia Demokratike në 11 dhjetor, LSI ka planifikuar që më 15...
Read moreGazetari Arian Çani thotë se Ambasada Amerikane është përfshirë më shumë në çështjet e brendshme të Shqipërisë me ardhjen e Ramës në pushtet. Çani tha se kjo tregon që Shqipëria...
Read moreSekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, ka bërë një deklaratë të fortë. Ai denoncoi se kreu i një bande në Elbasan Suel Çelaj po punon për Sali Berishën....
Read more