Hej njerëz COVID – 19 është një mashtrim i madh, infektohen më shumë nga gripi se nga kjo pandemi

Ju lutemi mendoni një herë me qetësi dhe me mirëkuptim për virusin CORONA: Ne jemi 7.500.000.000 (7,5 miliardë) njerëz në botë. 650.000 njerëz në të gjithë botën presupozohet të jenë prekur nga virusi CORONA. Kjo është 0.0087% e popullsisë botërore !!!! 500.000.000 (500 milion) njerëz sëmuren nga GRIPi çdo vit. 650.000 njerëz me virusin CORONA … Continue reading Hej njerëz COVID – 19 është një mashtrim i madh, infektohen më shumë nga gripi se nga kjo pandemi